Productware

ProductWare B.V. biedt een innovatief Warehouse Management Systeem (WMS) als Software as a Service (SaaS). Hun ProductWare WMS is ontworpen om de informatie- en processtromen van klanten in sectoren zoals productie, import, en  groothandel als detailhandel te ondersteunen met een technologie die bekend staat om zijn stabiliteit en innovatie.

ProductWare wordt geleverd via een beveiligde SaaS-omgeving, wat zorgt voor eenvoudige en veilige toegang tot gegevens via internet. Met een cloud-platform in de EU en rol-gebaseerde autorisatie, biedt het systeem veilige toegang en eenvoudige beheer van gebruikersaccounts. Dankzij het metadata-driven database model kan ProductWare één versie van de software onderhouden voor verschillende organisaties en maatwerk-inrichtingen, wat zorgt voor schaalbaarheid en efficiëntie.

ProductWare biedt uitgebreide mogelijkheden voor voorraadbeheer, administratie, facturatie, en managementrapportages, waardoor bedrijven hun logistieke en administratieve processen effectief kunnen beheren en optimaliseren.