Door de jaren heen heeft Optimum Logistiek relaties opgebouwd met vertrouwde partners die hun eigen unieke dienstenportfolio hebben die aansluiten bij onze expertise in de supply chain. Om specifieke expertise te ondersteunen, werkt Optimum Logistiek samen met de volgende, strategische partners:

Dual Logistics assisteert bij de herinrichting en of procesoptimalisatie, verbouw of nieuwbouw projecten. Door de realisatie van een grote variëteit aan industriële projecten is er een brede kennis opgebouwd van (productie) logistieke faciliteiten. In de rol van projectmanager, adviseur en engineer verleend Dual diensten als Lay-out planning, Vlekkenplan, Warehouse automatiseringMechanisatie, Green-field en Brown-field ontwerp.

DGS is een strategische inkooporganisatie. DGS levert toegevoegde waarde bij inkooptrajecten voor zowel multinationals als groot zakelijke organisaties. DGS werkt middels een 8-stappenplan voor een gestructureerde aanpak van aanbestedingstrajecten. Zij zorgen voor een goede balans tussen tijd, geld en kwaliteit bij het betrekken van toeleveranciers en beperken de risico’s voor de klant tot het minimum.

OAE helpt organisaties sinds 1998 met het verbeteren van processen binnen de Supply Chain en logistiek. OAE heeft veel kennis en ervaring van Magazijninrichting, Mechanisatie, Voorraadbeheer, Data-analyse, WMS en ERP. OAE vervult de rol van conceptbedenker, projectmanager en trainer.

Such Improvement biedt organisaties de helpende hand om hun bedrijfsprocessen te integreren, verbeteren en versnellen. Zo worden geld, tijd én talent optimaal benut. Bovendien nemen de klantwaarde, de geldstroom en de waarde van het bedrijf toe. Zo helpt Such Improvement uw bedrijf een ‘High Performance High Commitment Organisatie’ te worden met: Advies, Interim management en Projectmanagement.

Met meer dan 30 jaar ervaring helpt Supply Today bedrijven bij het ontwerpen en uitvoeren van effectieve supply chain strategieën. Als jouw end-to-end partner zorgen we voor een naadloze integratie van de nieuwste technologieën, met een focus op het vereenvoudigen van complexiteit. Kies voor toekomstbestendige oplossingen en versnel je groei met Supply Today.

De Vereniging van Logistieke Adviseurs (VeLA), is sinds 1988 dé branchevereniging van adviesbureaus die werkzaam zijn op het gebied van logistiek, magazijnen en supply chain. Leden van de VeLA zijn elk expert op hun vakgebied, samen ondersteunen of adviseren zij ondernemers in alle facetten van Logistiek en Supply Chain Management. 

Norah kiest nieuw WMS

Norah is geholpen met de resultaatgerichte aanpak van Optimum Logistiek voor de selectie van een nieuw Warehouse Management Systeem (WMS). Deze aanpak i.c.m. onze kennis

Lees verder