Optimum Logistiek

Optimum Logistiek is een adviesbureau die organisaties helpt bij het ontwerpen en continu verbeteren van de logistieke organisatie. Op die wijze, dat de logistiek een grote bijdrage levert aan de realisatie van de strategische organisatie doelstellingen. Dit gaat verder dan het schrijven van een adviesrapport. Optimum Logistiek helpt ook bij de realisatie van deze adviezen. Hierbij past Optimum Logistiek de aanpak en methodiek aan op de behoefte vanuit het vraagstuk en de organisatie.

Optimum Logistiek is een initiatief van Martijn Scholtes. Martijn is een gedreven warehouse management professional met veel kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk in de wereld van logistiek. Sinds 2005 realiseert Martijn projecten in de rol van adviseur en projectmanager op het snijvlak van logistiek, bedrijfskunde en IT. Deze combinatie van ervaring en expertise zorgt ervoor dat de organisatie brede belangen worden behartigt binnen projecten. Deze projecten kunnen variëren van het vertalen van een organisatiestrategie naar een project of programma, het optimaliseren van processen en systemen tot het ontwerpen van een (data gedreven) besturingsmodel of dashboard. Deze projecten zijn veelal gerealiseerd binnen de branches; industrie, groothandels, (logistiek) dienstverleners en retail.

Martijn heeft deze projecten gerealiseerd zowel vanuit de rol als klant als leverancier, waardoor de belangen en werkwijzen hem vanuit beide perspectieven bekend zijn.

Martijn Scholtes MBA